Kayttoehdot

 

Company name: Zerka Online B.V.
Company address: Rabroekenweg 9B, 7942 JE Meppel, Netherlands
Company licence number: 85827576

KATSAUS

Tätä verkkosivustoa ylläpitää yritys. Koko sivustolla termit "me", "meitä" ja "meidän" viittaavat Yhtiöön. Yritys tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, edellytykset, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla meiltä jotain, osallistut "Palveluumme" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Palveluehdot", "Ehdot"), mukaan lukien tässä mainitut ja/tai hyperlinkin kautta saatavilla olevat lisäehdot ja -käytännöt. Näitä Palveluehtoja sovelletaan kaikkiin sivuston käyttäjiin, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjät, jotka ovat selaajia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällön luovuttajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, ennen kuin käytät verkkosivustoamme. Käymällä tai käyttämällä mitä tahansa sivuston osaa hyväksyt, että nämä käyttöehdot sitovat sinua. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää verkkosivustoa tai käyttää mitään palveluita. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin.

Kaikkiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, joita lisätään myymäläämme, sovelletaan myös käyttöehtoja. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat sivuston käyttöä tai pääsyä sen jälkeen, kun muutokset on julkaistu, hyväksyt kyseiset muutokset.

 

1 ARTIKLA - VERKKOKAUPAN EHDOT:

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi ja olet antanut meille suostumuksesi siihen, että alaikäiset huollettavasi voivat käyttää tätä sivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä saa Palvelua käyttäessäsi rikkoa mitään lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslakeihin).

Et saa lähettää matoja tai viruksia tai mitään tuhoavaa koodia.

Ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa Palveluiden välittömään irtisanomiseen.

 

2 ARTIKLA - YLEISET EHDOT:

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta keneltä tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.

Ymmärrät, että sisältösi (luottokorttitietoja lukuun ottamatta) saatetaan siirtää salaamattomana ja että siihen voi liittyä (a) siirtoja eri verkkojen välityksellä ja (b) muutoksia, joilla pyritään mukauttamaan ja mukauttamaan yhdistävien verkkojen tai laitteiden teknisiin vaatimuksiin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkojen välityksellä tapahtuvan siirron aikana.

Sitoudut olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymästä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä tai pääsyä palveluun tai yhteystietoja verkkosivustolla, jonka kautta palvelua tarjotaan, ilman meidän nimenomaista kirjallista lupaa.

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot on sisällytetty ainoastaan tarkoituksenmukaisuuden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.

 

3 ARTIKLA - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS:

Emme ole vastuussa siitä, jos tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tällä sivustolla oleva aineisto on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä siihen pidä luottaa eikä sitä pidä käyttää ainoana perustana päätöksenteossa ilman, että tutustutaan ensisijaisiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajantasaisempiin tietolähteisiin. Tämän sivuston aineistoon luottaminen tapahtuu omalla vastuullasi.

Tämä sivusto saattaa sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajantasaisia, ja ne on tarkoitettu vain tiedoksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään sivustollamme olevia tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata sivustomme muutoksia.

 

4 ARTIKLA - PALVELUN JA HINTOJEN MUUTTAMINEN:

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelun (tai minkä tahansa sen osan tai sisällön) ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa.

Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään Palvelun muuttamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

 

5 ARTIKLA - TUOTTEET TAI PALVELUT:

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla yksinomaan verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusehtojemme mukaisesti.

Olemme pyrkineet kaikin tavoin näyttämään mahdollisimman tarkasti myymälässä näkyvien tuotteiden värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneen näytön väri on tarkka.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikkia tuotekuvauksia tai tuotteiden hinnoittelua voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, meidän oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lakkauttaa minkä tahansa tuotteen milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt tarjoukset tuotteista tai palveluista ovat mitättömiä siellä, missä ne ovat kiellettyjä.

Emme takaa, että ostamiesi tai hankkimiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että Palvelussa olevat virheet korjataan.

Vaikka teemme parhaamme laadunvalvonnassa minimoidaksemme kokovaihtelut, vaatteissa voi olla 3-7 cm kokoero ja kengissä 1 cm kokoero.

Huomioithan, että tuotteiden väri, koko ja tyyli voi poiketa hieman verkkosivuilla olevista kuvista.

Toimitus:

Jos olet tilannut etkä noutanut toimitusta ennen kuin se palautetaan meille (noin 7 päivän kuluessa), veloitamme sinulta 50% ostohinnasta tilauksen käsittelyyn liittyvästä työstämme.

Jos lähetyksen seuranta osoittaa, että paketti on toimitettu, mutta et ole saanut tilaustasi, ota ensimmäiseksi yhteyttä postiin tai muuhun kuljetusyritykseen ja kysy, mitä paketillesi on tapahtunut. Jos posti tai muu kuljetusyritys sanoo, että paketti on kadonnut kuljetuksen aikana, sinun on pyydettävä virallinen todistus kadonneesta paketista ja lähetettävä se meille.

Peruuttamisoikeus:

Palautuspyyntö on tehtävä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.
Huomaa: alusvaatteita, uimahousut, naamioita ja kauneustuotteita ei voi palauttaa.
 

6 ARTIKLA - LASKUTUS- JA TILITIETOJEN OIKEELLISUUS:

Pidätämme oikeuden kieltäytyä kaikista meille tekemistäsi tilauksista. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisia ostomääriä. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä, samalla luottokortilla ja/tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksia tilaukseen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa siitä ottamalla yhteyttä tilauksen tekohetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka oman arviomme mukaan näyttävät jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiltä.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilisi ja muut tietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumisajat, viipymättä, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

 

7 ARTIKLA - VALINNAISET VÄLINEET:

Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita me emme valvo emmekä voi valvoa tai vaikuttaa niihin.

Hyväksyt ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn kyseisiin työkaluihin "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia tai ehtoja ja ilman minkäänlaista hyväksyntää. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, joka johtuu tai liittyy kolmansien osapuolten valinnaisten työkalujen käyttöön.

Sivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että tunnet ja hyväksyt ehdot, joiden mukaisesti asianomaiset kolmannen osapuolen tarjoajat tarjoavat työkaluja.

Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja/tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaiseminen). Tällaiset uudet ominaisuudet ja/tai palvelut ovat myös näiden käyttöehtojen alaisia.

 

8 ARTIKLA - KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT:

Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaaleja.

Tällä sivustolla olevat kolmannen osapuolen linkit voivat ohjata sinut kolmannen osapuolen verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tutkimisesta tai arvioimisesta, emmekä takaa emmekä ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen materiaaleista tai verkkosivustoista tai mistään muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai haitoista, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä tehtyjen liiketoimien ostamiseen tai käyttöön. Tutustu huolellisesti kolmannen osapuolen käytäntöihin ja käytäntöihin ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin ryhdyt mihinkään liiketoimiin. Kolmannen osapuolen tuotteisiin liittyvät valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset on osoitettava kolmannelle osapuolelle.

 

9 ARTIKLA - KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT LÄHETYKSET:

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyjä erityisiä lähetyksiä (esimerkiksi kilpailuehdotuksia) tai ilman pyyntöämme lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhteisesti "kommentit"), hyväksyt, että voimme milloin tahansa rajoituksetta muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muutoin käyttää missä tahansa mediassa kaikkia meille lähettämiäsi kommentteja. Meillä ei ole eikä meillä ole velvollisuutta (1) pitää kommentteja luottamuksellisina, (2) maksaa korvausta kommenteista tai (3) vastata kommentteihin.

Voimme, mutta emme ole velvollisia, valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jonka päätämme oman harkintamme mukaan olevan lainvastaista, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, panettelevaa, pornografista, säädytöntä tai muuten paheksuttavaa tai loukkaavan jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.

Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, henkilöllisyyttä tai muita henkilökohtaisia tai omistusoikeuksia. Lisäksi hyväksyt, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muutoin lainvastaista, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia eivätkä tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin sinä itse tai muutoin johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttien alkuperän suhteen. Olet yksin vastuussa kaikista antamistasi kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota mitään vastuuta emmekä ota mitään vastuuta mistään sinun tai kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.

 

10 ARTIKLA - HENKILÖTIEDOT:

Henkilökohtaisten tietojen antaminen myymälän kautta on tietosuojakäytäntömme alainen.

 

11 ARTIKLA - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA LAIMINLYÖNNIT:

Sivustollamme tai Palvelussa saattaa toisinaan olla tietoja, jotka sisältävät painovirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimitusmaksuihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelussa tai jollakin siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat epätarkkoja, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet lähettänyt tilauksesi).

Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään Palvelussa tai siihen liittyvillä verkkosivustoilla olevia tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hintatiedot, ellei laki sitä vaadi. Mitään Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla sovellettavaa päivitys- tai päivityspäivämäärää ei tule pitää osoituksena siitä, että kaikkia Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja on muutettu tai päivitetty.

 

12 ARTIKLA - KIELLETYT KÄYTTÖTARKOITUKSET:

Palveluehdoissa esitettyjen muiden kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: (a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen; (b) kehottaa muita suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) rikkoa kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai osavaltioiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia asetuksia; (d) loukata tai rikkoa immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) ahdistella, väärinkäyttää, loukata, vahingoittaa, mustamaalata, herjata, halventaa, pelotella tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; (f) toimittaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai muunlaista haitallista koodia, jota käytetään tai voidaan käyttää tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimivuuteen tai toimintaan; (h) kerätä tai jäljittää muiden henkilötietoja; (i) roskapostin, phishin, pharmin, pretextin, spiderin, crawlin tai scrapin käyttämiseen; (j) mihin tahansa säädyttömään tai moraalittomaan tarkoitukseen; tai (k) Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin tietoturvaominaisuuksien häiritsemiseen tai kiertämiseen. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käytön, jos käyttäjä rikkoo jotakin kiellettyä käyttötarkoitusta.

 

13 ARTIKLA - TAKUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITTAMINEN:

Emme takaa, edusta tai takaa, että palvelumme käyttö on keskeytyksetöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.

Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle.

Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käyttö tai käyttämättömyys on täysin omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki sinulle palvelun kautta toimitetut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin mainita) "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" käyttöösi ilman minkäänlaisia edustuksia, takuita tai ehtoja, joko nimenomaisia tai epäsuoria, mukaan lukien kaikki implisiittiset takuut tai ehdot, jotka koskevat myyntikelpoisuutta, myyntikelpoista laatua, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, omistusoikeutta ja loukkaamattomuutta.

 tiukka vastuu tai muu, jotka johtuvat palvelun tai palvelun avulla hankittujen tuotteiden käytöstä tai muista väitteistä, jotka liittyvät millään tavalla palvelun tai tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai laiminlyönnit missä tahansa sisällössä tai minkä tahansa palvelun tai minkä tahansa sisällön (tai tuotteen) käytöstä, joka on lähetetty, välitetty tai muutoin asetettu saataville palvelun kautta, aiheutuneet menetykset tai kaikenlaiset vahingot, vaikka niiden mahdollisuudesta olisikin ilmoitettu. Koska joissakin valtioissa tai lainkäyttöalueilla ei sallita välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.

 

14 ARTIKLA - VAHINGONKORVAUS:

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään Yhtiön ja emoyhtiömme, tytäryhtiömme, tytäryhtiöidemme, yhteistyökumppaniemme, toimihenkilöidemme, johtajiemme, edustajiemme, urakoitsijoidemme, lisenssinantajien, palveluntarjoajien, alihankkijoidemme, toimittajiemme, harjoittelijoidemme ja työntekijöidemme vahingoittumattomina kaikista vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka kolmas osapuoli on esittänyt, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen tai niihin viittauksina sisältyvien asiakirjojen rikkomisesta tai siitä, että olet loukannut mitä tahansa lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.

 

15 ARTIKLA - EROTETTAVUUS:

Jos jokin näiden Palveluehtojen määräys todetaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimassa laajuudessa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan irrotetuksi näistä Palveluehdoista, eikä tällainen päätös vaikuta muiden jäljellä olevien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

 

16 ARTIKLA - IRTISANOMINEN:

Ennen irtisanomispäivää syntyneet osapuolten velvoitteet ja vastuut säilyvät kaikilta osin tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeenkin.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa, kunnes sinä tai me irtisanomme ne. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lopetat sivustomme käytön.

Jos et yksinomaisen arviomme mukaan noudata tai epäilemme, että et ole noudattanut mitään näiden käyttöehtojen ehtoa tai määräystä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, ja olet edelleen vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään asti, ja/tai voimme vastaavasti evätä sinulta pääsyn palveluihimme (tai niiden osiin).

 

17 ARTIKLA - KOKO SOPIMUS:

Se, että emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei merkitse luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä.

Nämä Palveluehdot ja kaikki tällä sivustolla tai Palvelun yhteydessä julkaisemamme käytännöt tai käyttösäännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillä, ja ne ohjaavat Palvelun käyttöäsi ja syrjäyttävät kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset, olivatpa ne sitten suullisia tai kirjallisia, sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki aiemmat versiot Palveluehdoista).

Näiden käyttöehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tulkita niiden laatijaa vastaan.

 

18 ARTIKLA - SOVELLETTAVA LAKI:

Näihin käyttöehtoihin ja mahdollisiin erillisiin sopimuksiin, joilla tarjoamme sinulle palveluja, sovelletaan Euroopan lakeja ja niitä tulkitaan Euroopan lakien mukaisesti.

 

19 ARTIKLA - PALVELUEHTOJEN MUUTOKSET:

Voit milloin tahansa tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivustomme tai palvelumme käyttöä tai käyttämistä sen jälkeen, kun näihin käyttöehtoihin on tehty muutoksia, hyväksyt kyseiset muutokset.

 

20 ARTIKLA - YHTEYSTIEDOT:

Palveluehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen info@lavenza.fi. 

21 ARTIKLA - TUOTTEEN/PALVELUN KUVAUS:

Tutustu uusimpiin trendeihin ja ajattomiin klassikoihin laajassa vaatemallistossamme miehille ja naisille. Rennosta arkityylistä tyylikkääseen juhlapukeutumiseen meiltä löytyy jotain jokaiseen tilaisuuteen. Huolella valitut tuotteemme ovat peräisin huippusuunnittelijoilta ja nousevilta brändeiltä tuodaksemme sinulle parasta nykyajan muotia.

22 ARTIKLA - MAKSUPROSESSI:

Suomalaisella verkkosivustolla maksuprosessi koostuu useista vaiheista, mukaan lukien eri maksutapojen hyväksyminen ja turvatoimien käyttö sekä käyttäjien että verkkosivuston suojelemiseksi. Tässä on yleiskuvaus:

Hyväksymme monenlaisia maksutapoja: luotto- ja maksukortit (Visa, MasterCard), pankkisiirrot ja Klarna.
Kun asiakas on valinnut tuotteet ja siirtynyt kassalle, häntä pyydetään valitsemaan haluamansa maksutapa. Verkkosivuston maksunkäsittelyjärjestelmä aloittaa sitten maksupyynnön.
Maksupyyntö käsitellään yleensä maksunvälityspalvelun kautta. Maksunvälityspalvelu on palvelu, joka turvallisesti välittää transaktiotiedot verkkosivuston, maksun vastaanottavan pankin (pankki, joka käsittelee maksun) ja asiakkaan pankin välillä.
Asiakkaan maksutiedot, kuten luottokorttitiedot tai pankkitilin tiedot, lähetetään maksunvälityspalveluun. Maksunvälityspalvelu pyytää sitten valtuutusta asiakkaan pankilta.
Lisäturvan vuoksi monet tapahtumat voivat vaatia lisävarmennusvaiheita. Tähän voi sisältyä kertakäyttösalasanat (OTP), jotka lähetetään tekstiviestillä tai generoidaan mobiilisovelluksella, tai muita monivaiheisen tunnistautumisen menetelmiä.
Jos tapahtuma hyväksytään, maksunvälityspalvelu välittää tämän tiedon takaisin verkkosivustolle, mahdollistaen asiakkaan ostoksen loppuunsaattamisen.
Maksun vastaanottava pankki käsittelee maksun ja siirtää varat kauppiaan tilille. Käsittelyajat voivat vaihdella, mutta varat siirretään lopulta kauppiaan tilille.

23 ARTIKLA - TOIMITUSTIEDOT

Teemme yhteistyötä suurten kansainvälisten kuljetusyritysten DHL:n kanssa sekä paikallisten kuljetusyritysten, kuten Postin, kanssa, mikä mahdollistaa tuotteiden toimittamisen suoraan ovellesi ja tarjoamme ylpeinä kiinteät hinnat maailmanlaajuisille toimituksille.
Kun olet tehnyt tilauksen ja maksusi on vahvistettu, voit odottaa tilauksesi lähetettävän 3-7 arkipäivän kuluessa.

24 ARTIKLA - PALAUTUS- JA PERUUTUSKÄYTÄNNÖT:

Jos et ole tyytyväinen vastaanottamaasi tilaukseen, ota meihin yhteyttä. Lavenzan verkkosivustolla teemme parhaamme varmistaaksemme, että asiakkaat ovat 100% tyytyväisiä ostamiinsa tuotteisiin.
Voit palauttaa tilauksesi meille 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.
Koko maksu palautetaan samalla maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, tarkistamme, että tuotteet ovat alkuperäisessä myyntikunnossa, ja palautamme rahat. Huomaa: Useimmat rahoituslaitokset tarvitsevat keskimäärin kolme viidestä työpäivästä palautuksen käsittelyyn.
Alusvaatteet, uima-asut, maskit ja kauneudenhoitotuotteet luokitellaan hygieniatuotteiksi. Otamme hygienian ja yleisen turvallisuuden vakavasti emmekä salli alusvaatteiden, uima-asujen, maskien, hygieniatuotteiden ja kauneudenhoitotuotteiden palauttamista kaikkien asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi. Tässä asiassa emme ole yksin, myös muut alusvaatteiden, uima-asujen, maskien, hygieniatuotteiden ja kauneudenhoitotuotteiden toimittajat eivät hyväksy palautuksia samoista syistä.
Jos olet saanut vaurioituneen tai virheellisen tuotteen, ota meihin yhteyttä neljän viikon kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.
Kaikki asiakkaat vastaavat palautuskustannuksista. Suosittelemme lähettämään palautettavat tuotteet niin, että voit seurata paketin etenemistä, koska emme voi olla vastuussa kadonneista palautuksista.
Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@lavenza.fi.
Takaamme vastauksen 24 tunnin kuluessa ja autamme mielellämme eteenpäin.